Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp για την εξέλιξη του Williams

Οι δηλώσεις του Klopp για την εξέλιξη του Williams

O Jurgen Klopp περιέγραψε πώς είδε τη χαρά στα μάτια του Rhys Williams αφού ο 19χρονος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο Champions League την Τετάρτη ενώ συνάμα προσπάθησε να αφυπνίσει τους νεαρούς αμυντικούς της ομάδας για την ευκαιρία που μπορεί να τους δοθεί αναφερόμενος στον τραυματισμό του Van Dijk.

 

Ο Williams, ο οποίος πέρασε την περασμένη σεζόν δανεικός στο Kidderminster Harriers , εισήχθη ως τελευταία αλλαγή κατά τη διάρκεια της νίκης των «κόκκινων» 1-0 επί της AFC Ajax στο Amsterdam στα μέσα της εβδομάδας, αριθμώντας την 3η εμφάνιση του στην πρώτη ομάδα αυτή την σεζόν.

«Ναι, αυτή είναι μια ωραία ιστορία», δήλωσε ο Klopp κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου με την Sheffield United. «Το είδα στα μάτια του μετά το παιχνίδι ότι ήταν εντυπωσιασμένος από αυτήν την αλλαγή και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο».

«Είναι μεγάλο ταλέντο – όχι μόνο σωματικά, αλλά είναι πραγματικό ταλέντο και είναι ωραίο να τον έχεις σαν παίκτη».

«Το ότι δεν έπαιξε πέρυσι σε κανένα πρωτάθλημα είναι που τον κάνει ξεχωριστό».

Ο Williams είναι ένας από τους τρεις νέους κεντρικούς αμυντικούς  που έχουν συμμετάσχει στην πρώτη ομάδα μέχρι στιγμής αυτή τη χρονιά, με τον Nat Phillips και τον Billy Koumetio να εκπαιδεύονται επίσης στο Melwood.

«Λόγω της κατάστασης του Van Djik, ο Nat Phillips είναι εδώ και ο Billy επίσης, οπότε αυτά τα αγόρια προσπαθούν για το καλύτερο και είναι πανταχού παρόν», συνέχισε ο Klopp.

«O Nat Phillips, νομίζαμε ότι θα δινόταν ως μεταγραφή αλλά στο τέλος δεν συνέβη. Πέρυσι, τον πήραμε πίσω από τη Stuttgart για ένα παιχνίδι εναντίον της Everton στο οποίο έκανε πολύ καλά πράγματα για εμάς».

«Αυτές είναι λύσεις για εμάς και μας βοηθούν πολύ. Τα αγόρια είναι υπέροχα και είναι μια μεγάλη ευκαιρία για αυτά. Όπως πάντα στη ζωή, εάν συμβεί κάτι κακό, όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, θα πρέπει να εξετάζουμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται ξανά. Είναι αυτό που τους επισυνάπτω συνέχεια, ότι θα πρέπει να κάνουμε το σωστό πράγμα την σωστή στιγμή».

«Για τον Rhys λοιπόν», είπε καταλήγοντας ο Προπονητής των «κόκκινων», «ήταν τα πρώτα του λεπτά στο Champions League και ένα λαμπρό ξεκίνημα γι’ αυτόν».

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com